2014-11-05 Schitterende beelden Weert 600 jaar stad

 Burgemeester trots op eerste fotoboeken Weert 600 jaar stad
 

Schitterende beelden Weert 600 jaar stad


Woensdag 5 november ontving burgemeester Jos Heijmans van Weert uit handen van Jac Steevens, voorzitter van Fotogroep Weert de eerste fotoboeken over Weert 600 jaar stad. Als dankbetuiging kreeg de burgemeester bovendien een persoonlijk portret in middeleeuwse stijl, gemaakt tijdens de akteondertekening op 11 mei. De fotoboeken ‘In Beeld: Weert Historisch weekend’ én ‘In Beeld: Weert Paardenstad’ zijn samengesteld door Fotogroep Weert en geven een prachtige terugblik op de verjaardag van Weert 600 jaar stad en drie unieke paardenevenementen.
De boeken zijn uitgegeven door Bullseye Publishing te Weert.

Mede door de inzet en de betrokkenheid van vele Weerter burgers, Weerter verenigingen, vrijwilligers, instanties etc. kon Fotogroep Weert mooie en bijzondere momenten van het jubileumjaar Weert 600 jaar stad vastleggen op de gevoelige plaat. Uit de grote berg schitterende foto’s is een selectie gemaakt die de herinnering aan Weert 600 jaar stad levendig houdt. De Fotogroep heeft de boeken ontworpen en uitgegeven in samenwerking met Bullseye Publishing. De fotoboeken met 150 pagina’s aan verrassend fotomateriaal kosten elk €24,95 en zijn te bestellen op www.bullseyeshop.nl, bij Foto Weert en de plaatselijke boekhandel.
 
Tevens organiseert Fotogroep Weert in samenwerking met het Erfgoedcluster Weert vanaf 22 februari 2015 de foto-expositie ‘600 jaar Weert, een terugblik door Fotogroep Weert’ in De Tiendschuur. De expositie is twee maanden te bezichtigen en wordt mede bekostigd met de opbrengst van de fotoboeken ‘In Beeld’.
In het fotoboek ‘In beeld: Weert Historisch weekend’ krijgt u een complete terugblik op de officiële viering van de verjaardag van Weert 600 jaar stad op 10 en 11 mei 2014. Prachtige foto’s van de hoogmis, de Krönungsmesse in de St. Martinuskerk en de ondertekening van de Akte 1414 op het bordes van het Jacob van Horne Museum wisselen elkaar af met fascinerende beelden van de Middeleeuwse markt, het middeleeuws kampement en de historische optocht.

Het fotoboek ‘In beeld: Weert Paardenstad’ is een aanrader voor paardenliefhebbers. Kijkend door de ogen van de leden van Fotogroep Weert passeren drie unieke in 2014 gehouden paardenevenementen de revue. Bijzondere foto’s geven u een kijkje voor en achter de schermen van de viering 450 jaar Weerter Paardenmarkt, het bijbehorende showprogramma, de koetsentocht van Stramproy naar Weert en de paardenpolowedstrijden. 

Newsletter

Subscribe to our newsletter

Bullseye Publishing BLOG

Alle achtergrond informatie. Volg ons BLOG:   

Guestbook

No guestbook messages.
New message
© 2013 - 2017 Bullseye Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
This website uses cookies. Accept More information
What is a cookie ?
A cookie is a small text file that is sent to your computer. When you visit a website Both this website and other parties may place cookies .

What are cookies used for?
This website uses cookies to improve . Ease of use and performance of the website Using cookies , we make sure to include that you do not always receive the same information when you visit our site or enter . Cookies make surfing the site so much more pleasant .

There are different types of cookies . This website uses persistent cookies and session cookies.

Permanent cookies : Allows the website can be set to your preferences. For example, to your consent to allow cookies to remember. As a result, you do not have to repeat so you save time and easily navigate through the online store . Your preferences Persistent cookies can be removed via the settings of your browser .

Session cookies : Using a session cookie , we can see which parts of the website you have viewed this visit . We can therefore adapt to the surfing behavior of our visitors as possible. Webshop These cookies are automatically deleted when you close your browser .

With the specific purpose of this Web site places cookies ?
This web site places cookies for the following reasons :

Shopping Cart ( functional cookie) : Remember what products are in your shopping cart. Without this cookie , you can order any products or in your shopping basket .

Cookie selection ( functional cookie) : Remember that you have given to the placing of cookies our permission .

Google Analytics ( tracking cookie ) : Measure how you use the website and how you found us and reports in attempt to gain insight here .

Google AdWords ( tracking cookie ) : we measure how you use the website and how you found us. We use this knowledge to improve . Our AdWords campaigns

Facebook ( Social Media cookie) : This cookie is possible to 'like' our Facebook page . This button works through code from Facebook itself originates .

Twitter ( Social Media cookie) : This cookie is possible to follow our Twitter page . This button works through code that originates from Twitter itself .

AddThis ( Social Media cookie) : This cookie is it possible to share via Facebook , Twitter , Hyves and various other social media websites our content .

Affiliate marketing (marketing cookies) : We use these cookies to reward them for their contribution to the sales partner sites (affiliates , such Daisycon , TradeTracker and Cleafs ) .

Review sites (marketing Cookies ): We like to be judged by customers . We use a review site such as The Feedback Company. These places cookies for proper operation .

How can I manage or delete cookies ?
Generally, cookies can be managed , edited and deleted by your browser . More information on and off , and cookies can be found in the instructions and / or using the help function of your browser .