2014-09-07 Schrijf, Schrijver, Schrijfst

Ook Bullseye Publishing staat u graag te woord!
Graag tot ziens op 07 september 2014 te Maastricht.

Bullseye Publishing is looking forward to meet you!
We are looking forward to greet you on 07.09.2014 at Maastricht.

SCHRIJFWEDSTRIJD (HK Limburg)
De winnares van de schrijfwedstrijd die we (HK Limburg) organiseerden tijdens de eerste editie van ‘Schrijf, schrijver, schrijfst’ was Ank Aerts. Voor haar waren de schrijversdag en de wedstrijd een goede stimulans om meer te gaan schrijven. Inmiddels schrijft ze al een tijd columns voor de Limburgse dagbladen. Zo kan het dus gaan.
Ook dit jaar hebben we een wedstrijd. Hoe gaat het in zijn werk? Geïnspireerd op je ervaringen tijdens ‘Schrijf, schrijver, schrijfst’ (07 september 2014) schrijf je een column, gedicht of verhaal. De enige voorwaarde is dat het zinsdeel ‘de schrijver is’ voorkomt in de tekst. Stuur de tekst vervolgens vóór 22 september 2014 naar mfrencken@hklimburg.nl en maak kans op één van de volgende prijzen: een jaarabonnement op Schrijven Magazine, een cadeaukaart van PLINT en boekenbonnen. De drie winnende teksten worden ook gepubliceerd op de website, http://www.hklimburg.nl
Zorg dat je erbij bent, 07 september 2014 van 11:30-17:00 uur. Centre Ceramique te Maastricht!

 

 

Newsletter

Subscribe to our newsletter

Bullseye Publishing BLOG

Alle achtergrond informatie. Volg ons BLOG:   

Guestbook

No guestbook messages.
New message
© 2013 - 2017 Bullseye Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
This website uses cookies. Accept More information